Wat is jouw woonstijl?

Interieurinspiratie

Woonstijl

Bohemian

Heb jij een expressieve en gedurfde stijl? Zit je vol met nieuwe ideeën en ben je dol op eigenzinnige kleuren, vintage vondsten en dierbare souvenirs van verre reizen? Ga dan voor de bohemian sfeer in jouw interieur.

How to

Bohemian woonstijl

Wereldwijde inspiratie

Bohemian staat voor een warme wirwar aan kleuren, vormen, dessins en materialen. Kom je binnen in een bohemian interieur, dan voel je de warmte op je afkomen – een ultiem huiselijk gevoel. Voor de bohemian woonstijl laten we ons volop inspireren door een mix van landen. Van terracotta tinten uit India en Marokkaanse dessins tot etnische accessoires uit Afrika – wees niet bang om te mix en matchen.


Van terracotta tot tal van planten

Kenmerkend aan de Bohemian woonstijl zijn kleuren die niet persé op elkaar zijn afgestemd, geborduurde kussens, houten meubels, Perzische tapijten, gevlochten manden en terracotta aardewerk. De kunst is het om deze elementen te combineren waardoor een warm interieur ontstaat. Een andere aanrader is veelvuldig gebruik van planten en bloemen. Creëer bijvoorbeeld een zogenaamd plantenhoekje – een verzameling van je favoriete planten.


Persoonlijke vondsten

Wil je een persoonlijke touch geven aan jouw interieur? Dan is de Bohemian woonstijl bij uitstek geschikt. Verzamel souvenirs van jouw reizen en geef ze een mooi plekje. Van kunstige prints of handgemaakte wandkleden aan de muur tot unieke vondsten verzameld onder een grote glazen stolp – wil je niet all the way gaan, dan zijn er tal van opties om jouw interieur een vleugje bohemian te geven.


Do it yourself

Creeer een bohemian sfeer met deze items

€ 99,00

Spiegel van Dutchbone

naar shop
€ 12,50

Pastabord van HK Living

naar shop
€ 395,00

Fauteuil van HK Living

naar shop